fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Si të ndryshosh të dhënat personale

Për të ndryshuar të dhënat tua personale; 

• Kliko ‘Profili‘ në menu.

• Kliko ‘Të dhënat personale‘.

Kjo faqe është vendi ku mund të kesh kontroll mbi informacionet tua personale dhe preferencat që lidhen me llogarinë tënde në Swinto.

Informacionet tua personale janë të lidhura ngushtë me identitetin tënd dhe për këtë arsye janë shumë të rëndësishme, ndryshimi i informacioneve tua personale kërkon kujdes shtesë, kështu që ne ju lidhim drejtpërdrejtë me një nga agjentët tanë të kujdesit ndaj klientit për të të ndihmuar t’i bësh të gjitha ndryshimet që dëshiron.

Ti mund të ndryshosh emrin tënd, mbiemrin, datën e lindjes, adresën.

Thjesht kliko ‘Ndrysho‘ dhe do të lidhesh me dikë nga ekipi ynë i agjentëve.

Në raste të rralla ku një nga agjentët tanë të mbështetjes ndaj klientit nuk është në dispozicion në atë moment, atëherë mund të na lësh një mesazh ku do të  duhet të plotësosh informacionet që kemi përgatitur për ty. 

Shkruaj emrin tuaj, adresën e emailit dhe li një mesazh në lidhje me ndryshimet që dëshiron të bësh. Pasi të kesh mbaruar, kliko ‘Lë mesazhin‘.

Sidoqoftë, nëse dëshiron të ndryshosh informacionet personale si numrin e telefonit ose adresën e postës elektronike.

• Thjesht kliko ‘Ndrysho‘ pranë secilit seksion të informacionit.