fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Transfero para pa kufij financiarë

Transfero para te miqtë dhe me të afërmit – me vetëm një hap.

Transferet procesohen menjëherë dhe nuk bartin asnjë kosto brenda rrethit Swinto.

Paguaj me Swinto – aty për aty

Paguaj dhe prano pagesa brenda sekondave.

Blej pa u munduar, thjesht duke skanuar QR Code.

Tërheq para të gatshme, menjëherë

Tërheq para të gatshme brenda rrjetit të partnerëve tanë tregtarë.

Kontrollo hartën në aplikacion dhe gjej dyqanin më të afërt për të tërhequr para.

Këmbe valuta – Në çdo kohë

Mund të këmbesh para kurdo dhe me kurse të preferueshme.

Ndiq kurset e këmbimit në kohë reale, kurdo.

Rimbush llogarinë – Cash, Kartelë ose Bankë

Ti mund të rimbushësh llogarinë tënde Swinto, përmes transferit bankar, duke përdorur detajet në llogarinë tënde.  Ti gjithashtu mund të deponosh para të gatshme në ndonjë dyqan të lagjes ose përmes kredit kartelës.

Abonohu për pagesat e ardhshme

Nuk ke nevojë të shqetësohesh për pagesat e shpeshta, ti mund t’i automatizosh ato në baza ditore, javore, mujore, apo edhe vjetore.

Vendose frekuencën e secilës pagesë të shpeshtë dhe Swinto do të kujdeset për to në të ardhmen që të procesohen automatikisht.

Kërko para me lehtësi

Kërko para nga miqtë e tu, kurdo dhe kudo.

Shfrytëzo këtë veçori në hapa të thjeshtë.