fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Kontrollo financat e biznesit tënd me aftësinë për t’u vetëshërbyer, në lëvizje

 • Drejto biznesin tënd nga larg, në kohë reale
 • Krijo POS-in tënd virtual, falas
 • Paguaj pa probleme dhe pa pasur nevojë të investosh në pajisje
 • Prano pagesa në më pak se një sekondë në llogarinë tënde
 • Menaxho shitjet tua në kohë reale
 • Dërgo dhe prano para në valuta të ndryshme, pa tarifa shtesë

 

Krijo POS-in tënd virtual

 • Drejto biznesin tënd pa shpenzuar para në pajisje – POS
 • Prano pagesa me mbrojtje te lartë dhe të sigurtë të të dhënave
 • Klientët tu mund të skanojnë kodin QR dhe të paguajnë në sekonda, pa u munduar
 • Integrohu me ERM-në e biznesit tënd për një përvojë pagesash pa probleme

Paguaj pagat dhe shpenzimet e tjera në mënyrë efikase

 • Paguaj cilindo pëdorues të Swinto, brenda sekondave
 • Dërgo para në euro, dollarë, franga zvicerane ose paund, pa tarifa
 • Paguaj pagat dhe shpenzimet tjera të biznesit tënd
 • Personalizoje transferimin me një shënim që përshkruan pagesën

Thjeshtëzo biznesin tënd me Swinto

 • Rrite biznesin tënd duke shpenzuar më shumë kohë duke menaxhuar thelbin e tij
 • Swinto do të lehtësojë pjesën financiare

Bëhu partner në ekosistemin tonë!
Bashkohu tani!

Nuk ka nevojë të presësh një orë ose një ditë për të procesuar pagesat

Paguaj në çast nga paratë në llogarinë Swinto

Paguaj duke gjeneruar QR Code
Dërgo dhe prano para brenda aplikacionit, pa pagesë
Paguaj pagat, mallërat dhe shpenzimet e tjera të biznesit
Menaxho paratë tua në një llogari