fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Shkarko aplikacionin për të filluar operimin me llogarinë tënde, procesi merr më pak se pesë minuta dhe është i gjithi digjital.

Qëndro afër atyre që të duan, pavarësisht kohës dhe kufijve

Ne jemi të përqendruar te klientët.
Për ne në Swinto, ata që të dërgojnë para dhe ata të cilëve iu dërgon para, nuk janë vetëm një numër llogarie, prandaj Swinto të lidh automatikisht me kontaktet, familjen dhe miqtë e tu.

horizontal-arrow vertical-arrow
https://swinto.com/wp-content/uploads/2022/11/IMG_0236-1-1.png

Swinto, më shumë se një app!

Swinto është një mënyrë e re e menaxhimit të parave. Zgjidhja jonë kapërcen pengesat për një përvojë bankare të qetë dhe të shpejtë të transferimit të parave.

Swinto është një aplikacion i lehtë për t’u përdorur, pa tarifa bazë, pa kufij, i shpejtë dhe i pavarur. Ai fuqizon përdoruesit në një mënyrë që nuk mund ta imagjinosh.

Misioni ynë

Misioni ynë është të ndërtojmë një ekosistem që na mbështet të gjithëve në udhëtimin tonë financiar, që lidh lehtësisht njëri-tjetrin dhe largon barrierat e vjetra, i bën financat të qasshme për të gjithë njerëzit, duke riformësuar thellësisht mënyrën se si i mendojmë dhe i menaxhojmë financat për një të ardhme më të mirë.

Vizioni ynë

Një platformë financiare e besueshme, efikase në kosto, e lehtë për t’u përdorur dhe e sigurt, për të gjithë, kudo dhe në çdo kohë

Vlerat tona

Ne jemi të përkushtuar të promovojmë fuqizimin dhe përgjegjësinë, duke siguruar përfshirje financiare për të gjithë dhe duke mbajtur partneritete të ndryshme. Të gjitha aktivitetet tona bazohen në parimet e punës të lidhura me përgjegjësinë sociale dhe qëndrueshmërinë mjedisore.

 

Pse Swinto?

Swinto është një ekosistem financiar i drejtë, i afërt dhe miqësor ndaj njerëzve, i cili ndikon pozitivisht në atë që është kaq qendrore në jetën tonë. Që nga dita e parë që u krijua Swinto, fokusi ynë ka qenë tek njerëzit, përvojat tona, familja jonë, miqtë dhe komunitetet më të gjera në të cilat marrim pjesë. Swinto është një përgjigje ndaj barrierave që na pengojnë në botën reale.

Kjo do të thotë se ne nuk jemi vetëm një produkt, ne jemi një komunitet që punojmë për humanizimin e financave brenda një platforme më të gjerë ku të gjithë mund të marrin pjesë dhe të përfitojnë bga lidhja jonë e përbashkët.

Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e këtij ekosistemi të ri financiar.

 

Blog

March 8, 2022

Pabarazia gjinore në FinTech

Nga Vesa Bunjaku: Çështja lidhur me pabarazinë gjinore në FinTech fillon përbrenda industrisë, me një përqindje tepër të vogël të grave që drejtojnë dhe punojnë në këto kompani.

Press

May 6, 2022

Swinto lansohet në Kosovë dhe Zvicër