fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Transaksione financiare të menjëhershme

Paguaj, depono ose tërheq në çdo kohë dhe kudo:

  • Paguaj me QR Code në dyqane ose online
  • Rimbush llogarinë tënde me para të gatshme
  • Tërheq para të gatshme

 

 

Përdor telefonin tënd për të kryer të gjitha pagesat

  • Mënyrë pagese për blerjet online
  • Paguaj shpenzimet e tua për taxi
  • Paguaj faturat
  • Rezervo biletën tënde të aeroplanit ose paguaj hotelin
  • …dhe më shumë…

Kryerja e pagesave nuk ka qenë kurrë më e lehtë

Nuk të nevojiten para ose kredit kartelë. Çdo pagesë bëhet nga telefoni yt.

Gjej partnerin tonë më të afërt për ty

Na kontakto për të mësuar më shumë rreth rrjetit tonë tregtar.