fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

March 8, 2022

Pabarazia gjinore në FinTech

Nga Vesa Bunjaku: Çështja lidhur me pabarazinë gjinore në FinTech fillon përbrenda industrisë, me një përqindje tepër të vogël të grave që drejtojnë dhe punojnë në këto kompani.