fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Si të ndryshosh gjuhën?

Shko te seksioni ‘Profili‘.

Duke lëvizur poshtë mund të dallosh seksionin ‘Gjuha‘, kliko atë.

Ekzistojnë tri gjuhë të cilat janë në dispozicion, për të zgjedhur një nga ato, ti duhet të selektosh gjuhën dhe menjëherë do të përditësohet e gjithë gjuha në aplikacion.