fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Si të këmbesh para

Ti tani mund të hapësh llogari në euro, paund britanikë, franga zvicerane apo edhe dollarë me vetëm një klikim! Një gjë e mrekullueshme është se ti mund të këmbesh para midis këtyre valutave menjëherë dhe me rata të ndryshme të këmbimit. 

Thjesht kliko butonin ‘Këmbe‘ menu.

Zgjedh valutën që dëshiron të këmbesh, ti mund t’i ndërrosh ato ose të zgjedhësh një valutë tjetër nëse dëshiron, gjithashtu shih normat të cilat ndërrohen në kohë reale drejtpërdrejtë ndërsa e shkruan shumën.

Ti do të jesh në gjendje të shohësh gjendjen totale në llogarinë tënde të valutave, që do të thotë se nuk mund të këmbesh një shumë mbi atë bilanc. Të duhet vetëm një klikim dhe këmbimi juaj ndodhë menjëherë.

Së fundi mos harro, kur bën një pagesë ti mund të përdorësh llogarinë tënde valutore përkatëse për blerje në valuta të ndryshme pa këmbyer fare, pra; 

• Nëse blen diçka në euro, por llogaria juaj kryesore është në franga zvicerane, ajo blerje vazhdon akoma përmes llogarisë tuaj Euro për t’ju dhënë mundësi të bëni blerjen më optimale.

Ne gjithmonë sigurohemi që të dërgojmë një njoftim se ke këmbyer me sukses paratë tua. Thjesht kliko mbi ‘Përfundova‘ më poshtë për të përfunduar procesin.

Thjesht kliko mbi ‘Përfundova‘ më poshtë për të përfunduar procesin.

Bëhu gati për një veçori tjetër, jo vetëm që këmbejmë para menjëherë dhe lehtë, por e bëjmë këtë në çdo kohë duke pasur të njëjtën përvojë të mrekullueshme dhe të lehtë; 

Kliko ‘Profili‘ në menu.

• Kliko ‘Menaxhimi i valutave‘.

• Kliko ndonjë nga valutat që dëshiron të këmbesh. 

Në këndin e djathtë kliko ‘Këmbe‘. Para se të klikosh sigurohu që dërguesi yt të përdorë kodin tënd të referencës, si referencë e transfereve, këto janë vetëm detajet e llogarisë evropiane, nëse kalon në të djathtë mund të shohësh detajet e referencës së Kosovës.

Shkruaj çfarëdo shume që dëshiron të shkëmbesh dhe do të shohësh shumën e përditësuar nga rata e këmbimit drejtpërdrejt, pasi të kesh përfunduar këtë hap klikoni ‘Këmbe‘.

Ne gjithmonë sigurohemi që të të dërgojmë një njoftim se ke këmbyer me sukses paratë tua. 

Thjesht kliko mbi ‘Përfundova‘ më poshtë për të përfunduar procesin.