fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Menaxho llogaritë e valutave

Ti mund të këmbesh para si dhe të menaxhosh llogaritë tua të valutave përmes këtij procesi shumë të lehtë.

Kliko në seksionin e menysë ‘Profili‘ në këndin e djathtë. 

Pasi të kesh mbërritur në faqen ‘Profili‘, kliko ‘Menaxhimi i valutave‘. 

Tani mund të shohësh se nuk ka shumë për të bërë, thjesht kliko në cilëndo valutë që dëshiron të e çaktivizosh ose riaktivizosh.

Pasi të kesh zgjedhur valutën tënde, do të shohësh të gjitha detajet, ku ti pastaj ke opsionin në këndin e majtë për të ‘Çaktivizuar‘.

Ne gjithmonë sigurohemi që të dërgojmë një njoftim para se të bësh ndonjë ndryshim. 

Ti mund të zgjedhësh ‘Po, çaktivizo llogarinë‘ ose ‘Anulo‘ nëse ndryshon mendim.

E njëjta procedurë vlen nëse dëshiron të aktivizosh një llogari, thjeshtë kliko tek valuta joaktive, në këtë rast Franga Zvicerane, dhe aktivizoje atë.