fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Ndrysho fjalëkalimin

Me siguri të gjithë kemi kaluar këtë lloj procesi, të paktën një herë. Kur është fjala për menaxhimin e llogarive të ndryshme, fjalëkalimet nuk janë të lehta për t’u mbajtur mend, por ne jemi këtu për ty. Ti mund ta ndryshosh fjalëkalimin tënd kur të duash!

Kliko në menu ‘Profili‘.

Pasi të klikosh tek profili, lëviz poshtë për të gjetur seksionin e Sigurisë dhe më pas kliko ‘Ndrysho fjalëkalimin‘.

Kalo procesin e konfirmimit me Face ID për t’u siguruar që je me të vërtetë ti!

Tani mund të shënosh kodkalimin tënd të ri.

 Të lutem shkruaj kodkalesën përsëri për të konfirmuar llogarinë tënde Swinto

• Në fund, do të marrësh një njoftim nga ne, se ke ndryshuar me sukses kodkalesën. Kliko ‘Vazhdo‘ për të përfunduar procesin.