fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Si të mbyllësh llogarinë?

Para se të fillosh këtë procedurë, të lutem sigurohu që të rishqyrtosh vendimin tënd. Na trego se çfarë të shtyu të konsiderosh mbylljen e llogarisë tënde Swinto?

Nëse ke vendosur të mbyllësh llogarinë tënde, kliko ‘Profili‘ nga faqja jonë kryesore.

Tani që je në faqen e profilit tënd, lëviz poshtë në fund të faqes dhe kliko në seksionin ‘Mbyll llogarinë‘.

Në qoftë se nuk ke vendosur ende nëse dëshiron të mbyllësh llogarinë ose të vazhdosh ta përdorësh atë, mund ta bësh këtë thjesht duke klikuar një nga opsionet më poshtë. Na vjen keq që po largohesh.

Para se të largohesh mund të ketë disa çështje shtesë që duhet të zgjidhim;

Duhet të kontrollosh nëse ke ende para në llogarinë tënde dhe të sigurohesh që të kesh një bilanc të barabartë me zero.

Duhet të kontrollosh nëse ke ndonjë transaksion në pritje që do të duhet ta anulosh para se të largohesh.

Një shënim i rëndësishëm; për shkak të rregullores ne duhet të mbajmë të dhënat tua minimumi prej pesë vjetësh dhe nëse ndonjëherë ndryshon mendje, gjithmonë mund ta riaktivizosh llogarinë tënde thjesht duke u kyçur përsëri.