fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Pagesat e ardhshme

Sa herë që paguan shpesh, ne e quajmë këtë si abonim (subscribe). Abonimet janë të dobishme sepse ti nuk ke nevojë  të përsëritësh pagesat çdo muaj manualisht. Pagesa të tilla, si: faturat e shërbimeve, rimbushjet e telefonit ose ndonjë shërbim tjetër që kërkon që të paguash brenda një orari.

Kliko ‘Shiko të gjitha transaksionet‘.

Në faqen e menaxhimit të abonimeve ose në listën e transaksioneve ti do të shohësh abonimet tua të cilat të tregojnë detajet e pagesës, ti mund ta anulosh abonimin tënd  në çdo kohë ose të krijosh një të ri. 

Në listën e ‘Pagesat e Ardhshme’ janë disa kutia ngjyrë vjollce ku mund të klikosh në çdo abonim dhe ta anulosh atë.

Nëse dëshiron të anulosh ndonjë prej pagesave, thjesht kliko ‘X‘.

Gjëja e fundit që duhet të kontrollojmë është nëse dëshiron të konfirmosh anulimin; 

• Nëse konfirmon anulimin duhet të klikosh ‘Po‘.

Nëse ndryshon mendje, mund të klikosh ‘Jo‘.