fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Menaxho abonimet

Padyshim që duhet të ketë një abonim që ke planifikuar të heqësh, por thjesht nuk mund të gjesh kohë. Mos u shqetëso, ne jemi këtu për ty. Përpos caktimit të abonimeve ti gjithashtu duhet t’i mbikëqyrësh dhe menaxhosh ato.  Kliko te seksioni ‘Profili‘, më pas, kliko ‘Menaxhimi i abonimeve‘.

• Kliko seksionin ‘Profili‘, më pas, kliko ‘Menaxhimi i abonimeve‘.

Në faqën e abonimit të shfaqen të gjitha pagesat e ardhshme, tani mund të anulosh abonimet që ke dashur.

Kliko ‘X‘ me ngjyrë vjollcë pranë secilit abonim.

Swinto është gjithmonë këtu për ty duke të  siguruar që të dërgojë një njoftim para se të bësh ndonjë ndryshim.

Ti ose mund të zgjedhësh ‘Po‘ nëse dëshiron që abonimi të anulohet ose ‘Jo‘ nëse ndryshon mendim.