fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Kërko para

Kliko te seksioni i menusë ‘Pagesa’.

Përdoruesit e aplikacionit Swinto mund të kërkojnë para nga përdoruesit e tjerë të Swinto-s, thjesht duke klikuar  “Kërko“. 

Nga kontaktet tua të Swinto, zgjedh personin nga i cili dëshiron të kërkosh para.

Ti duhet të vendosësh shumën e parave të cilat po i kërkon, për të informuar kontaktin se me çfarë ka të bëjë kjo kërkesë, të sygjerojmë që ta përshkruash kërkesën tënde me një shënim të shkurtër dhe ata do ta shohin këtë, para pranimit ose refuzimit.

• Ti mund të vendosësh që kërkesa të dërgohet shpesh; në baza ditore, javore, mujore apo edhe vjetore, thjesht kliko ‘Shpeshtësia e pagesave’.

Kontrollo përsëri për të parë nëse gjithçka është në rregull dhe më pas kliko ‘Kërko para tani’.

Dhe në fund, për të konfirmuar kërkesën, ne do të dërgojmë një njoftim për të njoftuar se kërkesa jote është pranuar. Pasi të kesh mbaruar, kliko ‘Përfundova’.