fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Pagesa përmes QR code

Kohë perfekte për të bërë blerje. Ti mund të e bësh këtë me Swinto në mënyrën më të lehtë ndonjëherë dhe çka është më e mira është se mund ta bësh menjëherë vetëm duke skanuar Swinto QR code!

• Kliko ‘Pagesa’ në menu.

 Tani kliko tek opsioni ngjyrë verdhë ‘Kodkalesë’ dhe gjej  Swinto.

Ti mund të kërkosh nga arkëtari mundësinë e pagesës nëpërmjet Swinto, ata do ju ofrojnë një QR code në ekran ku ti mund të skanosh dhe të kryesh pagesën.

Konfirmo pagesën me ID të fytyrës.

Ti do marrësh një njoftim për të konfirmuar që pagesa jote është bërë. Pasi të kesh mbaruar, kliko ‘Përfundova’