fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Privatësia

  • Kliko te ‘Profili‘ në menu.

  • Shko më poshtë te ‘Privatësia‘ dhe kliko mbi të.

Ti mund të menaxhosh kushtet e privatësisë duke shikuar opsionet se ku mund të ndërrosh statusin e on/off, menjëherë pranë secilit aktivitet.