fbpx
close-btn
Shkarko Swinto

Si mund të kontrollosh, të krijosh dhe të ndash dokumentet?

Kliko ‘Profili‘ në menu.

• Kliko ‘Dokumentet‘.

Kjo faqe është vendi ku mund të zgjedhësh se cilin dokument dëshiron të gjenerosh dhe të shpërndash, thjesht kliko në njërën nga opsionet.

Zgjedh përmes cilës platformë dëshiron të shpërndash dokumentin, kliko në ndonjërën prej tyre dhe dokumenti yt do të dërgohet.